VÄSTERVIKS FÖNSTER

& DÖRRTJÄNST

head genom.gif

VILKA TJÄNSTER KAN VI ERBJUDA ER?

FÖNSTER OCH DÖRRBYTEN

Vi erbjuder kompletta fönsterbyten såväl standardfönster som takfönster. Vi har ett väl inarbetat koncept där vi kan erbjuda enklare lösningar och mer exklusiva lösningar med kundanpassade lösningar.

SÄKERHET

Vi erbjuder system för övervakning av inbrott och brand. Våra system övervakas av systemägaren själv och medför således inga löpande kostnader. Självklart har vi valt tillverkare som utvecklar produkter av marknadsledande kvalitet och teknik.

FRI MÅTTAGNING OCH OFFERTFÖRFRÅGAN

Vi på Västerviks dörrtjänst erbjuder fria måttagningar och offerter. Det innebär att ni får ett omfattande och exakt offertunderlag helt utan förbehåll.

TOTALENTREPRENAD

Är ni trötta på att behöva samordna och hålla kontakten med flera aktörer under era projekt? Vi kan ombesörja all samordning i en äkta totalentreprenad. Ni behöver bara hålla kontakten med oss.

GARAGE & INDUSTRIPORTAR

Som Crawfordcenter är vi specialiserade på portar. Vi har lång erfarenhet av både industri- och garageportar. Varje vecka monterar vi och ansvarar för service av portar åt både privat- och företagskunder.

HANDIKAPPSANPASSNING

Västerviks dörrtjänst har produkterna och kunskapen som krävs för att anpassa  bostäder utefter varje boendes behov och förutsättningar. Vi hittar lösningar för det som upplevs som hinder.

ÖVER 25 ÅRS VERKSAMHET
VI ERBJUDER
BESÖK OSS

Med över 25 års verksamhet har vi erfarenheten som krävs. Låt oss visa vad vi kan - vi hjälper dig.

- Kompletta fönster och dörrbyten

- Renoveringstjänster

- Villaportar

- Industriportar

- Flaggstänger

- Uterum

Kontor/Utställning

Kristinebergsgatan 27

59361 Västervik

Organistationsnummer: 556734-6720

  • Facebook - Grey Circle

© 2019 Västerviks dörrtjänst AB.