VILKA VISIONER VILL DU ATT VI SKA FÖRVERKLIGA?

FÖNSTER OCH DÖRRBYTEN

Vi erbjuder kompletta fönsterbyten såväl standardfönster som takfönster. Vi har ett väl inarbetat koncept där vi kan erbjuda enklare lösningar och mer exklusiva lösningar med kundanpassad fönsterbänk.

BYGGSERVICE

Vi utför både enklare och mer avancerade om- och nybyggnationer.  Altaner, uterum, badrum och kök är några av återkommande uppdrag som vi tillsammans med våra samarbetspartners genomfört.

FRI MÅTTAGNING OCH OFFERTFÖRFRÅGAN

Vi på Västerviks dörrtjänst erbjuder fria hembesök och måttagning. Det innebär att du som kund kan få ett omfattande och exakt offertunderlag helt utan förbehåll.

SÄKERHET

Vi erbjuder hemlarm och brandskyddslösningar med marknadsledande teknik. Vi har valt att arbeta med lösningar som innebär att du som kund slipper dyra månadsavgifter, men behåller samma höga trygghet och säkerhet.

GARAGE & INDUSTRIPORTAR

Som Crawfordcenter är vi specialiserade på portar. Vi har lång erfarenhet av både villa- och garageportar. Varje vecka monterar vi och ansvarar för service av portar åt både privat- och företagskunder.

HANDIKAPPSANPASSNING

Västerviks dörrtjänst har produkterna och kunskapen som krävs för att anpassa din bostad efter dina behov. Vi hittar lösningar för det som upplevs som hinder.

ÖVER 25 ÅRS VERKSAMHET
VI ERBJUDER
BESÖK OSS

Med över 25 års verksamhet har vi erfarenheten som krävs. Låt oss visa vad vi kan - vi hjälper dig.

- Kompletta fönster och dörrbyten

- Renoveringstjänster

- Villaportar

- Industriportar

- Flaggstänger

- Uterum

Kontor/Utställning

Kristinebergsgatan 27

59361 Västervik

Organistationsnummer: 556734-6720

  • Facebook - Grey Circle

© 2019 Västerviks dörrtjänst AB.