top of page

DÖRRAR

SVENSKTILLVERKADE DÖRRAR FRÅN NORDAN & LURS DÖRR AB

Sätt din bostad i fokus med våra högkvalitativa dörrar från välrenommerade varumärken som Lurs Dörr och Nordan. På Fönster & Dörrtjänst erbjuder vi ett imponerande utbud av dörrar som kan skräddarsys efter dina önskemål när det gäller både färg och storlek. Med vår flexibilitet kan du få en dörr som är perfekt anpassad till din bostad.

Varför välja våra dörrar?


Exklusiva Varumärken: Vi är stolta över att erbjuda dörrar från kända varumärken som Lurs Dörr och Nordan. Dessa varumärken är synonyma med högsta kvalitet och stil.


Skräddarsydda Lösningar: Hos oss är det du som har kontrollen. Våra dörrar kan anpassas fritt efter dina önskemål, så du får en dörr som är unik och passar perfekt till ditt hem.


Stil och Elegans: Med våra dörrar och tillval som sidoljus eller överljus kan du skapa en iögonfallande entré till ditt hem. Låt ditt hus bli ett konstverk som drar blickarna till sig.


Ge din bostad den uppmärksamhet den förtjänar med våra anpassningsbara dörrar från Lurs Dörr och Nordan. Välj Fönster & Dörrtjänst för att förvandla din entré till något extraordinärt. Kontakta oss idag för att börja skapa din drömdörr med hjälp av de bästa varumärkena på marknaden! Vi är redo att hjälpa dig med att göra din vision till verklighet.


Fönster & Dörrtjänst - Din Expert på ytterdörr och dörrbyte i Norra Kalmar län

SE PRODUKTKATALOG

TILL KATALOG

FÖR OSS ÄR BARA DOM BÄSTA VARUMÄRKENA BRA NOG

5addd58cb790d82916233402_Skjermbilde 2018-04-23 kl_ 12_34_47.png
logo.png
Lurs-dörr-Logga.jpg
logo0922-1-300x131.png
expodul-logo.png
2560px-Velux_logo.svg.png
bottom of page