top of page

ANPASSADE HELHETSLÖSNINGAR

FÖNSTER OCH DÖRRAR

Vi erbjuder kompletta fönster och dörrbyten - från mätning till sista spik. Vi är vana vid större projekt och har genom åren hjälpt flera av Västerviks största bostadsrättsföreningar.

VILLA OCH INDUSTRIPORTAR

Vi tillhandahåller och monterar både villaportar och industriportar. Visste du att vi är Crawfordcenter? Våra erfarna hantverkare levererar en lösning som passar just dig.

TILLGÄNGLIGHET OCH SÄKERHET

Våra hantverkare har lång yrkeserfarenhet. Tillsammans med välrenommerade aktörer inom el, vvs och plattsättning hjälper vi dig med allt från badrumsrenovering till nytt kök. Vi sköter hela projektet - åt dig.

VÅRA VARUMÄRKEN
VI HAR LÅNG ERFARENHET AV STÖRRE ENTREPRENADER

Genom åren har vi på Västerviks Dörrtjänst hjälpt företag, fastighetsägare, föreningar och samfälligheter med allt från kompletta fönsterbyten till garageportmontage och installation av industriportar. Vi har den kunskap och yrkesskicklighet som krävs för att få ett effektivt och riktigt bra resultat.

KONTOR MED UTSTÄLLNING

Vid vår utställning kan ni både se och känna på flera av våra produkter. Utställningen hittar du i samma byggnad som vårt kontor. Närheten gör att vi alltid finns där för att  svara på dina frågor. Vi har även en mindre butiksyta där vi lagerför flera av de vanligaste reservdelarna, låstillbehör, lister och larm.
 

PRISVÄRDA HELHETSLÖSNINGAR

Vi levererar hög kvalitet rakt igenom hela projektet. Både våra produkter och tjänster är marknadsledande gällande kvalité och hållbarhet. Detta anser vi skapar prisvärda och svårslagna helhetslösningar.

KÄNDA VARUMÄRKEN

Vi arbetar enbart med varumärken som står för kvalitet och hållbarhet. Våra produkter kommer från några av de största och mest välrenommerade tillverkarna inom sitt verksamhetsområde. Vi har valt dessa produkter för att du som kund ska kunna vara trygg och nöjd-  länge!

BESÖK VÅRT KONTOR

Behöver ni hjälp att hitta produkterna som passar er? Besök oss på Kristinebergsgatan 27. Vi finns här för att svara på frågor, visa våra produkter eller bara stötta er i tankar och funderingar helt utifrån era tankar och funderingar.

Välkommen till oss!

Resized_20180223_174652001_1193.jpg
RING OSS

Tel: 0490 - 345 67

EPOST
ÖPPETTIDER

Mån - Fre: 07:00 - 16:00

bottom of page