top of page

VILKA TJÄNSTER KAN
VI ERBJUDA ER?

 

FÖNSTER & DÖRRTJÄNST ÄR DITT PÅLITLIGA FÖRETAG FÖR FÖNSTER- OCH DÖRRBYTEN SAMT INSTALLATION OCH FÖRSÄLJNING AV INDUSTRIPORTAR. VI ÄR DEDIKERADE ATT LEVERERA HÖGKVALITATIVA TJÄNSTER OCH PRODUKTER TILL BÅDE FASTIGHETSÄGARE OCH BOSTADSRÄTTSFÖRENINGAR.

VI ERBJUDER TOTALENTREPRENADSTJÄNSTER SOM TAR HAND OM HELA PROJEKTET FRÅN BÖRJAN TILL SLUT. DETTA INNEBÄR ATT DU KAN LITA PÅ OSS FÖR ATT PLANERA, INSTALLERA OCH FÄRDIGSTÄLLA DINA PROJEKT EFFEKTIVT OCH PROFESSIONELLT.

ERFARENHET

MED ÖVER 25ÅRS ÅRS ERFARENHET I BRANSCHEN HAR VÅRT KUNNIGA TEAM EN DJUP FÖRSTÅELSE FÖR FÖNSTER, DÖRRAR OCH INDUSTRIPORTAR. VI ÄR DEDIKERADE ATT LEVERERA DET BÄSTA RESULTATET VARJE GÅNG.

KVALITETSVARUMÄRKEN

VI ARBETAR MED DE MEST PÅLITLIGA OCH ERKÄNDA VARUMÄRKENA INOM BRANSCHEN FÖR ATT SÄKERSTÄLLA HÖGKVALITATIVA PRODUKTER OCH PÅLITLIGHET.

 

KUNDANPASSADE LÖSNINGAR

VI FÖRSTÅR ATT VARJE PROJEKT ÄR UNIKT. DÄRFÖR SKRÄDDARSYR VI VÅRA LÖSNINGAR FÖR ATT PASSA DINA SPECIFIKA BEHOV OCH ÖNSKEMÅL.

VÅRT SORTIMENT INKLUDERAR DE MEST PÅLITLIGA VARUMÄRKENA

CRAWFORD - VELFAC - DALOC - TECKENTRUP - RECO PORT

257149_236826096334432_2059292_o - kopia.jpg
IMG_0394.jpg

FÖNSTER & DÖRR

BYTEN

Vi har kunskap och erfarenhet av kompletta fönster och dörrbyten för både fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Vi ombesörjer mätning, offert och montering

INDUSTRIPORTARTAR

Oavsett behov av port ombesörjer vi montering och installation. Vi arbetar med världsledande tillverkare och erbjuder därmed nästintill oändliga möjligheter och garanterat högsta kvalitét

TOTALENTREPRENAD

Är ni trötta på att behöva samordna och hålla kontakten med flera aktörer under era projekt? Vi kan ombesörja all samordning i en äkta totalentreprenad. Ni behöver bara hålla kontakten med oss.

FÖR OSS ÄR BARA DOM BÄSTA VARUMÄRKENA BRA NOG

Nordan fönster
Skärmavbild 2016-12-23 kl. 13.29.21.png
Assa Abloy
Daloc
Teckentrup
Reco Port
bottom of page